Logo zwerfkat wommelgem vzw

Steun ons

 

Gratis steun: Trooper

Jawel, het kan. Elke aankoop levert centjes op voor onze dieren. Registreer je op de webstek van Trooper en steun ons zonder één cent meer uit te geven!

 

Word donateur

Onze filosofie, namelijk elke kat krijgt een kans, kost veel geld. We houden ons immers niet alleen bezig met de “economisch interessante” katten, maar ook met de stumperds die het écht moeilijk hebben.

De adoptiebijdragen die we ontvangen zijn niet voldoende om het asiel draaiende te houden en de nodige zorg te verstrekken aan de katten die extra noden hebben. Dankzij de hulp van donateurs kunnen we voor elke kat een goede toekomst realiseren. We zijn blij met elke bijdrage.

Doneren kan op onze bankrekening: BE68 9731 8542 5234. Vermeld duidelijk “gift” of “donatie”, je naam en voornaam en rijksregisternummer. Vanaf €40 per jaar ontvang je een fiscaal attest. Om de fiscale verwerking correct te laten verlopen, dient u een rijksregisternummer of ondernemingsnummer (voor bedrijven) op te geven.

Donaties in natura ontvangen we ook graag, zoals dierenvoeding, kattenbakzand, enz. GEEN gebruikte kattenbakken, krabpalen, mandjes enz.

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Zwerfkat Wommelgem vzw is steeds op zoek naar vrijwilligers. Er zijn diverse taken die een vrijwilliger op zich kan nemen:

  • het verzorgen van de dieren in de asielverblijven
  • het onderhoud van de asielruimtes
  • het rijden naar dierenartsen, ophalen van materiaal
  • het vangen en uitzetten van zwerfkatten
  • logistieke hulp bij bouw of verbouw van het asiel
  • hulp op infostanden of markten

 

Praktisch

Je kan bij ons vrijwilliger zijn vanaf de leeftijd van 16 jaar. Als vrijwilliger ben je steeds verzekerd tijdens de activiteiten. Er zijn geen vergoedingen voorzien.

Wil je je graag inzetten voor het welzijn van onze dieren, neem dan nu contact met ons op, bij voorkeur per mail. We maken nadien met jou een afspraak.

Opvanggezin worden

Zwerfkat Wommelgem vzw is steeds op zoek naar gastgezinnen. Gastgezinnen nemen tijdelijk katten op in een huiselijke sfeer, tot ze geadopteerd kunnen worden. Je zorgt ervoor dat de kat gewend wordt of blijft aan huiselijke geluiden en menselijk contact. Hierdoor hebben ze als adoptiekat de beste toekomstperspectieven.

Het gastgezin beschikt over vervoer om met de kat naar een van onze dierenartsen te gaan, met het oog op sterilisatie, vaccinatie en registratie. De dierenartskosten worden rechtstreeks met het asiel afgerekend.

In overleg met het asiel ontvangt het gastgezin kandidaat-adoptanten.

Praktisch

Als gastgezin heb je altijd – zij het tijdelijk – een maatje in huis. Jouw taak is onontbeerlijk en is een belangrijk schakel naar een fijne toekomst voor de kat. Er zijn geen vergoedingen voorzien. Je kan wel over materiaal en voeding beschikken van het asiel.

Wil jij je graag inzetten als gastgezin, neem dan nu contact met ons op, bij voorkeur per mail. We maken nadien met jou een afspraak.

ENKEL OP AFSPRAAK

Je kan niet zomaar bij ons langskomen. Er is niet altijd iemand aanwezig. Maak daarom steeds een afspraak.

CONTACT 10u-17u

+32 492 123 009

CONTACT ANDERE UREN

© Zwerfkat Wommelgem vzw en Tuin van Bastet vzw